Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO: Un tânăr din Alba a MURIT în Italia, într-un accident ABSURD – A zburat prin geamul unui camion, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din Alba și-a pierdut viața, miercuri, în Italia, într-un accident absurd, în timp ce se îndrepta cu camionul, împreună cu doi colegi, spre locul de muncă.

O glumă între colegi și o acrobație în camionul cu care se întorceau la muncă i-au curmat viața lui Traian Soldan, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Sântimbru, muncitor rezident în provincia Mantova din Italia. Tragedia a avut loc în jurul orei 14.00 când tânărul se îndrepta spre locul de muncă alături de alți doi colegi, un cetățean moldovean și unul din Republica Dominicană, cu un camion.

YouTube video

Cei trei lucrau pe șantierul amenajat pentru renovarea primăriei dintr-o localitate din zonă și se întorceau din pauza de masă. În spirit de glumă, Traian, care se afla pe scaunul din drepta șoferului, a ieșit parțial pe geam din autovehiculul aflat în mișcare și într-o curbă s-a dezechilibrat și a căzut din camion. Corpul său s-a rostogolit apoi pe asfalt, pe o distanță de zeci de metri, lovindu-se în cele din urmă cu capul de un zid de pământ.

Lovitura la cap a fost fatală pentru tânărul muncitor român, iar personalul medical de pe ambulanță chemat imediat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Carabinierii din localitate fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Traian Soldan era căsătorit și a lăsat în urmă un băiețel în vârstă de 4 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea