Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Un șofer „de Alba” și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni, chiar în poarta unei școli din municipiul Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer „de Alba” și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni, chiar în poarta unei școli din municipiul Sebeș

Într-o situație care a creat frustrare și neplăceri pentru elevi, părinți și cadrele didactice, o mașină parcată neglijent a blocat accesul într-o școală din municipiul Sebeș.

Incidentul s-a produs chiar la intrarea de pe poarta instituției de învățământ, pe trecerea de pietoni, punând în pericol siguranța copiilor.

Așa cum rezultă și din imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, mașina, care a fost trecută cu vederea chiar și de către oamenii legii, ar aparține primăriei municipiului.

YouTube video

Această situație ridică semne de întrebare cu privire la responsabilitatea șoferilor și necesitatea unei atitudini mai conștiente față de regulile de circulație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Transalpina rămâne ÎNCHISĂ: Drumarii continuă deszăpezirea celei mai înalte șosele din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transalpina rămâne ÎNCHISĂ: Drumarii continuă deszăpezirea celei mai înalte șosele din România Circulația rutieră pe DN 67C Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, rămâne închisă, deși se preconiza deschiderea traficului la data de 1 mai. Drumarii continuă deszăpezirea, în paralel cu înlăturarea bucăților de stânci căzute pe drum. Citește și: VIDEO | Când se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea