Rămâi conectat

Curier Județean

Foto/Video: Un bărbat din Alba Iulia, a cumpărat două maşini de 100.000 de euro în leasing în Germania şi nu le-a mai plătit. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au depistat două autoturisme de lux, căutate de autorităţile germane, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, care se aflau în posesia unui cetăţean din Alba Iulia.

Se pare că bărbatul ar fi încheiat contracte de leasing, fără ca ulterior să mai plătească ratele şi ar fi încercat să ascundă maşinile în România.

Joi, 20 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, în municipiul Alba Iulia, două autoturisme de lux, an de fabricaţie 2018, în valoare de 100.000 de euro, date în urmărire de autorităţile din Germania.

Acestea erau în posesia unui bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, care ar fi cumpărat maşinile în leasing, fără ca ulterior să mai plătească ratele şi ar fi încercat să le ascundă pe teritoriul României.

https://youtu.be/sEH1jphc7eo

Autoturismele au fost indisponibilizate, în vederea predării către autorităţile din Germania.

Pentru găsirea acestora, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională –  Inspectoratul General al Poliţiei Române.

[nggallery id=6151]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare Mai mulți elevi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce adunau gunoaiele de pe malul râului Ampoi. Gestul lor este unul făcut de bunăvoie, gândindu-se la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea