Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Ultrașii români “Uniţi sub tricolor”, la Alba Iulia. Banner imens afișat pe dealul de deasupra Porții I a Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La fel ca și în alți ani, ultrașii români “Uniţi sub tricolor”, au fost prezenți la Alba Iulia. Un banner imens cu steagul României a fost afișat pe dealul de deasupra porții I din Cetatea Alba Carolina.

Prezența lor a fost ușor de remarcat, piesa “Uniţi sub tricolor” răsunând în toată zona Obeliscului și porții I de intrare în Cetatea de la Alba Iulia.

Ultrașii au coborât pe traseul porților și si-au continuat drumul pe străzile orașului.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea