Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Târg caritabil de Crăciun la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia: Banii obținuți vor merge la copiii nevoiași

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Târg caritabil de Crăciun la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia: Banii obținuți vor merge la copiii nevoiași

Elevii de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun pentru a aduce în prag de sărbători o rază de soare în sufletele copiilor nevoiași.

Supravegheaţi de cadrele didactice sau de către părinți, aceştia au realizate obiecte decorative pentru Crăciun, pe care le vor vinde în cadrul târgului, iar banii obținuți vor ajunge la colegii lor mai puțin norocoși.

Citește și: Mesaje de Crăciun. Felicitări și Urări de Sărbători – un gând bun pentru cei dragi

YouTube video

„În fiecare an, în perioada Crăciunului, la Seminarul Teologic Ortodox, organizăm un târg care are ca și scop ajutorarea copiilor orfani sau nevoiași din școala noastră.

Citește și: Povestea sau legenda lui Moș Crăciun

În cadrul târgului avem expuse obiecte realizate de către elevii școlii, atât la școală, coordonați de profesori, cât și acasă ajutați de către părinți. Scopul târgului este să facem o mică bucurie celor mai puțin norocoși, în fiecare an înainte de Crăciun prin bănuții pe care îi strângem.

YouTube video

La finalul târgului banii strânși din vânzarea produselor îî oferim copiilor nevoiași. Mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și tuturor părinților care ne-au sprijinit în realizarea obiectelor și ne dorim ca sumele strânse să fie de folos celor implicați”, ne-a povestit Ioana Vlad, profesor pentru învățământul primar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea