Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Talciocul din Alba Iulia, plin de clienți, în ciuda concurenței cu Carolina Mall

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Talciocul din Alba Iulia, plin de clienți, în ciuda concurenței cu Carolina Mall

În ciuda apariției Carolina Mall, situat la mai puțin de 1 kilometru distanță, talciocul din Alba Iulia continuă să atragă clienți fideli, în contrast cu alte centre comerciale și supermarket-uri precum Alba Mall, Mercur City Center, Kaufland și Lidl.

Situat la ieșirea din oraș , talciocul oferă o varietate largă de produse, de la haine și încălțăminte la articole casnice și antichități, transformându-se într-un loc preferat pentru cumpărătorii în căutare de afaceri avantajoase și articole unice. Deși noile mall-uri și supermarket-uri au adus o ofertă diversificată de produse și servicii, talciocul rămâne în continuare un magnet pentru localnici.

YouTube video

Prețurile accesibile și varietatea mare de produse atrag clienții în căutarea unor chilipiruri și oferte speciale. O altă caracteristică importantă este capacitatea talciocului de a găzdui vânzători locali și artizani, ceea ce sprijină economia locală și promovează produsele handmade și tradiționale.

În ciuda creșterii concurenței, talciocul din Alba Iulia își menține rolul important în comunitate, oferind o alternativă autentică și inovatoare în lumea cumpărăturilor, care continuă să atragă atât localnicii, cât și vizitatorii din zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Calea Crucii, la Blaj. Procesiune pe străzile oraşului, organizată de Biserica Greco-catolică, în Săptămâna Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Calea Crucii, la Blaj. Procesiune pe străzile oraşului, organizată de Biserica Greco-catolică, în Săptămâna Mare Și în acest an, Biserica Greco-catolică a organizat, Calea Crucii cu procesiune, pe străzile municipiului Blaj. Evenimentul a avut loc marți 30 aprilie 2024, începând cu ora 18:00. Conform tradiției, Biserica Greco-Catolică va organiza și în acest an, în Săptămâna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea