Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Străzi inundate la Cugir, după o ploaie torențială de 30 de minute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai multe străzi din cartierul Cindeni al orașului Cugir au fost acoperite de ape miercuri, în urma unei ploi torenţiale care a durat aproximativ 30 de minute.

Miercuri în jurul amiezei, în orașul Cugir a plouat torenţial, iar apa adunată a acoperit mai multe străzi din cartierul Cindeni. În câteva minute au fost inundate mai multe străzi, curţi şi subsoluri.

Județul Alba se află sub avertizare cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină până vineri, 7 iunie, la ora 23.00.

https://www.youtube.com/watch?v=gc2biPxh9jE&feature=youtu.be

”Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor”, transmite ANM.

[nggallery id=7206]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea