FOTO, VIDEO ȘTIREA TA | Un pod de lemn din Cetatea Alba Carolina, inaugurat doar de câțiva ani, DEGRADAT complet

Din păcate, frumusețea arhitecturală a orașului nostru suferă din cauza lucrului de „mântuială” și a neglijenței autorităților, care au lăsat un pod de lemn, ce permite intrarea în Cetatea Alba Carolina, să se degradeze complet.

Este vorba de podul de lemn, de lângă parcul de joacă de la Electrica, ce stabilește intrarea în zona istorică a Cetății. Accesul pe pod a fost închis în cele din urmă, din cauza faptului că, orice trecător s-ar fi putut accidenta grav.

După cum se poate observa din pozele trimise de către un cititor pe adresa redacției ziarulunirea.ro, podeaua podului de lemn, precum și alte părți ale acestuia, au fost puternic afectate în ultimii ani de fenomenele climatice, care au reușit să degradeze încet, dar sigur încă un pod din Cetatea noastră, cu toate că nu a trecut foarte mult timp de la inaugurarea lor.

Este un semnal de alarmă pentru autorități, deoarece aceste imagini nu afectează doar imaginea orașului nostru pentru turiștii care vin să viziteze „Cealaltă Capitală”, ci reprezintă totodată și un pericol real pentru cetățeni.

Darius BUZGURE

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...