Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO: Stefan Biniak a rupt normele şi boxele la primul Pool Party din 2014, la Complexul Mercur SPA & Wellness

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stefan Biniak la Mercur Wellness164Complexul Mercur SPA & Wellness a dat startul mult aşteptatelor petreceri cu muzică house, la marginea piscinei. Şi nu a fost vorba despre orice „start”, pentru că ieri, lângă Alba Iulia a venit un DJ cu renume internaţional, Stefan Biniak.

Sigur, nu vrem să spunem că în Alba Iulia nu sunt DJ buni dar Biniak a arătat azi noapte că atunci când este la platane, ştie ce are de făcut, fiind pe bună dreptate considerat unul dintre cei mai buni. Şi modeşti. De acest lucru ne-am convins şi noi. În ciuda „căruţei” de bani pe care o produce din muzică, tânărul originar din Berlin a venit îmbrăcat foarte simplu. Mai puţin sofisticat decât mulţi dintre petrecăreţi. Blugi, adidaşi Puma, hanorac şi şapcă, cele din urmă asortându-se perfect. Modest şi prin Stefan Biniak la Mercur Wellness119stilul vestimentar şi fără „figuri”, prin faptul că a interacţionat cu publicul şi le-a mulţumit la fiecare poză, „okay” primit sau filmare.

În rest, putem spune că petrecerea a adunat câteva sute de albaiulieni, probabil şi turişti care au venit la Alba Iulia, în ciuda preţului „piperat” al intrării (40 de lei, 30, înainte de 00.00), dar justificat la astfel de evenimente. Spre deosebire de celelalte petreceri, au lipsit liceeni, care erau de multe ori majoritari. S-au arătat însă câţiva studenţi, lucru mai rar întâlnit, Alba Iulia nefiind un oraş universitar, iar ai noştri îndestulaţi de chefurile, din oraşele în care învaţă. Preţurile practicate la bar nu depăşesc regula bunului simţ şi se încadrează în limitele normale, fiind comparabile cu barurile din judeţ. Iar relevant în acest sens este berea la 0,33, la 5 lei, un preţ Stefan Biniak la Mercur Wellness137accesibil pentru orice buzunar.

Schimbat de la petrecerile „Mercur” de anul trecut am găsit barul, care s-a mutat faţă în faţă cu piscina, cel de anul trecut nefiind probabil destul de spaţios. Ceea ce am văzut, pentru prima dată în Alba Iulia este terasa suspendată, care probabil, va fi arhiplină în zilele călduroase din acest sezon estival.

Ei bine, putem spune că Biniak (şi DJ Liquid până la ora 1.00) au rupt normele, la una dintre cere mai tari petreceri din acest an, primul a rămas probabil la platane, iar petrecăreţii „în priză”, până la răsăritul soarelui.

Filmarea a fost realizată în jurul orelor 3.00

[nggallery id=1790]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea