Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO. Smida Jazz Festival 2019: un festival potrivit pentru iubitorii de natură și cei dornici de relaxare

Adela Spătar

Publicat

în

În perioada 15-17 august 2019 a avut loc a IV-a ediție a festivalului de jazz de la Smida din Parcul Natural Apuseni. Festivalul a primit numeroși turiști din toate zonele României, dar și din străinătate, care au venit cu corturile sau cu rulotele. Peisajele deosebite, au fost îmbogățite de sunetele armonioase ale muzicii jazz, creând o atmosferă relaxantă.

Concertele s-au desfășurat în aer liber, permițând turiștilor să se relaxeze pe fotolii sau pe pătură pe pajiștea înconjurată cât vezi cu ochii de brazi și molizi.

Gazdele festivalului, însoțite de mulți voluntari, au pus la dispoziția iubitorilor de natură caiace de închiriat, pentru ca aceștia să se poată bucura de priveliște de pe valurile lacului Beliș-Fântânele.

https://www.youtube.com/watch?v=urSb1_ZxV34&feature=youtu.be

Pe timp de seară, după încheierea concertelor la scena principală, voluntarii împreună cu turiștii se adunau în jurul focului, unde se cântau la chitară melodiile cele mai cunoscute de turiști.

În ceea ce privește gustările, de la paste, gulaș, pizza, tacos, pește, frigărui, sau preparate de vită, până la plăcinte făcute pe plită unde mereu era coadă, sau prăjituri, toate arătau delicios.

[nggallery id=7377]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea