FOTO/VIDEO. Smida Jazz Festival 2019: un festival potrivit pentru iubitorii de natură și cei dornici de relaxare

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În perioada 15-17 august 2019 a avut loc a IV-a ediție a festivalului de jazz de la Smida din Parcul Natural Apuseni. Festivalul a primit numeroși turiști din toate zonele României, dar și din străinătate, care au venit cu corturile sau cu rulotele. Peisajele deosebite, au fost îmbogățite de sunetele armonioase ale muzicii jazz, creând o atmosferă relaxantă.

Concertele s-au desfășurat în aer liber, permițând turiștilor să se relaxeze pe fotolii sau pe pătură pe pajiștea înconjurată cât vezi cu ochii de brazi și molizi.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Gazdele festivalului, însoțite de mulți voluntari, au pus la dispoziția iubitorilor de natură caiace de închiriat, pentru ca aceștia să se poată bucura de priveliște de pe valurile lacului Beliș-Fântânele.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pe timp de seară, după încheierea concertelor la scena principală, voluntarii împreună cu turiștii se adunau în jurul focului, unde se cântau la chitară melodiile cele mai cunoscute de turiști.

În ceea ce privește gustările, de la paste, gulaș, pizza, tacos, pește, frigărui, sau preparate de vită, până la plăcinte făcute pe plită unde mereu era coadă, sau prăjituri, toate arătau delicios.

Adela SPĂTAR

Must de Jidvei