Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO Sexy și provocatoare, Antonia a făcut spectacol la Teiuș, de zilele orașului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antonia, la Teius102Zilele orașului au adus la Teiuș activități sportive, demonstraţii off road, dansuri, demonstraţie de fitness Kangoo Jumps, lansări de carte dar și un super concert, la care capul de afiș a fost ținut de Antonia, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

Deși este însărcinată de ceva vreme, iar la sfârșitul anului va deveni din nou mămică, frumoasa brunetă nu s-a menajat deloc și a făcut spectacol cântând și dansând alături de cel puțin 1.000 de teiușeni. Antonia nu a venit singură la concert, ci însoțită de dansatorii ei care au fost aplaudați la scenă deschisă pentru momentele de freestyle sau beat box.

Pe lângă aceste calități native, o voce superbă și un trup de invidiat, Antonia a arătat, la Teiuș, unde s-a aflat pentru prima dată, că este și o fire modestă, iar când a fost întrebată cum se simte, dat fiind faptul că a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România, Antonia a răspuns. ”Eu consider că avem foarte multe femei frumoase la noi în țară, dar multe nu sunt descoperite. Mă simt norocoasă”.

Pentru viitor, Antonia are în vedere pregătirea unei piese mai vesele, care cu siguranță va impresiona auditoriul.

[nggallery id=2252]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea