FOTO, VIDEO| Sejur fotbalistic de poveste pentru 43 de copii din Alba, la Poiana Brașov, organizat de Clubul Sportiv GT SPORT: Activități recreative, drumeții, jocuri, distracții

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În perioada 27 iulie – 02 august 2020, clubul sportiv GT SPORT a organizat la Poiana Brașov, la hotelul Poiana Ursului un cantonament pentru micii fotbaliști legitimați. Întreaga acțiune a fost un real succes, pe lângă procesul de pregătire centralizată, copiii s-au bucurat de o gama largă de activități recreative, drumeții, jocuri, distracții în condiții de 5 stele.

Față de anul trecut când am avut în cantonament 22 de jucători, anul acesta am deplasat în Poiana Brașov un efectiv de 43 de mici (viitori mari) fotbaliști, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, care au fost supervizați de 7 antrenori și dascăli: Popa Alin, Frâncu Călin, Mircea Crișan, Țălnar Anamaria, Szekely Cosmin, Nagy Edina și Țălnar George.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pe întreaga durata a cantonamentului, am acoperit toate zonele de dezvoltare personală a copiilor, atât fizică, tehnică, motrică cât și cea psihologică și considerăm că prin programul adaptat pe grupe de vârstă și prin implicarea antrenorilor am reușit să ne atingem obiectivele propuse. Feedbackul copiilor a fost unul extrem de bun! Ultima seară, a fost una specială în care s-au premiat toți copiii participanți, toți membri staffului tehnic și gazdă noastră, doamna Mihaela Berceanu, managerul hotelului Poiana Ursului, pentru implicarea și condițiile pe care ni le-au oferit.

GT SPORT continuă pantă ascendentă a performanțelor pe plan individual pentru fiecare copil, care vor conta enorm în dezvoltarea ulterioară a acestuia și care îl vor modela într-un om și sportiv desăvârșit care mai târziu va fi pilonul dezvoltării colective a echipelor din cadrul clubului nostru. Ne bucurăm că în numai un an de zile de la înființarea clubului, am reușit să câștigăm încrederea a peste 100 de copii și a părinților acestora… asta înseamnă muncă, pasiune și devotament. Mult succes copiilor în următorul sezon competițional și în următoarea competiție care va fi weekendul viitor la baza sportivă Winner’s Club Tălnar, Cupa CTC STORE, turneu destinat copiilor născuți în 2011 și mai mici !!!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419