FOTO, VIDEO: S-au dus zilele însorite. Alba Iulia scăldată de o ploaie cu grindină cât bobul de mazăre

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

S-au dus zilele însorite ale verii și ploile și-au făcut deja simțită prezența în ultimele două zile. O ploaie cu grindină a scăldat Alba Iulia marți, în jurul amiezii.

Dacă la munte deja a nins și temperaturile au coborât sub zero grade, la Alba Iulia, marți la amiază, ploua cu grindină de dimensiunea bobului de mazăre. Din fericire, piatra nu a fost atât de mare și nu s-au înregistrat deocamdată pagube produse de gheață.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Reamintim că meteorologii au anunțat că vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4…8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă. Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul și în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55…70 km/h.

La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, vor fi rafale în general de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații slabe, mixte.

Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 45…55 km/h.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419