Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO: S-au dus zilele însorite. Alba Iulia scăldată de o ploaie cu grindină cât bobul de mazăre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-au dus zilele însorite ale verii și ploile și-au făcut deja simțită prezența în ultimele două zile. O ploaie cu grindină a scăldat Alba Iulia marți, în jurul amiezii.

Dacă la munte deja a nins și temperaturile au coborât sub zero grade, la Alba Iulia, marți la amiază, ploua cu grindină de dimensiunea bobului de mazăre. Din fericire, piatra nu a fost atât de mare și nu s-au înregistrat deocamdată pagube produse de gheață.

YouTube video

Reamintim că meteorologii au anunțat că vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4…8 grade mai coborâte decât normele perioadei.

În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă. Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mai mari pe litoral, în nordul și în centrul Moldovei unde temporar se vor atinge viteze de 55…70 km/h.

La munte, mai ales în zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, vor fi rafale în general de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații slabe, mixte.

Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 45…55 km/h.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea