Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. S-a deschis Taverna Transilvania, în Alba Iulia: Bucate alese după rețete doar de bunica știute, într-o atmosferă care stârnește nostalgie după casa parintească de la țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Taverna Transilvania, un nou local cu specific tradițional românesc, a fost inaugurat sâmbătă, la Alba Iulia.

Taverna Transilvania este locul de poveste care reușește să stârnească nostalgia legată de casa parintească sau a bunicilor de la țară. Restaturantul surprinde prin ambianța plăcută și atmosfera caldă ce domnește pretutindeni, fiind locul unde ai putea să te reții pentru ore bune fără senzație de grabă sau de a fi așteptat undeva.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La Taverna Transilvania veți descoperi bucătăria tradițională autentică, într-o atmosferă tradițională românească și un decor autentic plin de voie bună, bucate alese după rețete doar de bunica știute, ceaun, pită pe vatră, proțap și vinuri de soi.

YouTube video

„Puneți-vă ia, puneți-vă pălăria și haideți să petrecem”, a fost invitația adresată de gazde celor care i-au bucurat cu prezența la deschiderea oficială a localului. Decorul a fost completat de soldatii din garda romană, gladiatorii romani, de dacii neînfricați, iar frumoasele nimfe i-au încântat de invitați cu dansurile lor.

YouTube video

Printre oaspeți s-au numărat Crama Jidvei și Ansamblul Folcloric Jidvei, Centrul de cultura Augustin Bena (dansuri populare tradiționale ), Garda Apulum Alba Iulia -gladiatori romani, daci și nimfe, reprezentanți ai agențiilor de turism din România, reprezentanți ai site-urilor de rezervări online, agenții de mass-media, ghizi de turism și personalități locale.

Taverna Transilvania este situată pe Strada Aleea Vilelor, Nr. 4 (Vila Elisabeta) din Alba Iulia.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea