FOTO, VIDEO. Rupere de nori în Alba Iulia: Străzi din Centru și Cetate, inundate din nou. Ploaia torențială a blocat sistemele de canalizare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mai multe străzi principale, dar și secundare, din municipiul Alba Iulia au fost inundate, joi, în urma unei ploi torențiale, care a blocat sistemele de canalizare. Se circulă cu greu, deoarece apa pe șosea, în unele zone, depășește 20 de centimetri.

 O ploaie torenţială a inundat, joi, la Alba Iulia, mai multe străzi din Oraşul de Jos, de la ieşirea spre municipiul Sebeş, după ce sistemele de canalizare nu au făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii. De asemenea, inundații sunt și în Cetate, pe Bulevardul Revoluției 1989, dar și în zona turistică a orașului – șanțurile Cetății Alba Carolina.

USR - Alegeri parlamentare 2020

O situație similară a avut loc și săptămâna trecută la Alba Iulia, oamenii fiind nemulțumiți că sistemele de canalizare sunt subdimensionate. O parte dintre ei acuză că după ce se retrag apele miroase îngrozitor din cauza mizeriei care iese din canalizare.

În Orașul de Jos, apa a intrat și în câteva gospodării. Județul Alba s-a aflat sub avertizare cod galben, fiind semnalate ploi puternice și grindină.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Corleone 7 iunie 2018 at 15:31

Fain ne sta! Oras Zmart! Ieuropean!

Comentariile sunt oprite