Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Roxana Romcea și Tudor Magda, Miss și Mister Boboc 2016 la Universitatea ”1 Decembrie 1918„ Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

miss-mister-universitate-alba-iulia02Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și-a desemnat, miercuri seara, câștigătorii Balului Bobocilor 2016. Roxana Romcea și Tudor Magda au convins juriul că sunt cei mai descurcăreți și frumoși și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc, iar premiile de Popularitate au ajuns în acest an la Larisa Socaciu și Alin Marc.

De o seară de excepție, cu momente pline de emoții, bucurie și energie au avut parte tinerii, cadrele didactice și părinții care au participat la Balul Bobocilor de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tema balului în acest an a fost ”Întâlnire de gradul Basm”, iar pentru mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc au luptat cinci perechi de boboci, proaspăt intrați în băncile facultății.

Cei zece pretendenți la trofee au avut de trecut prin mai multe probe de foc, între care aptitudini, dans și surpriză. Cei mai inteligenți, inventivi, frumoși și descurcăreți s-au dovedit a fi Roxana Romcea și Tudor Magda, care în acest an au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc. Pe locul II s-au clasat Larisa Socaciu și Alin Marc, fiind desemnați Miss și Mister Popularitate, iar pe locul III au fost Mihaela Ciocan și Denis Dinu.

Unul dintre cele mai amuzante momente din cadrul balului, care a stârnit hohote de râs în rândul celor prezenți, a fost cel al băieților din trupa de teatru de improvizație ”Backstage boys”, care au avut de spus o poveste despre un cuvânt (spanac) pe care l-a dat o persoană din public.

balul-bobocilor-la-universitatea-1-decembrie-1918-alba-iulia86Balul s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, iar printre cei prezenți s-au numărat și rectorul Universității ”1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz și conf. univ. dr. Diana Câmpan, purtătorul de cuvânt al universității.

În urma concursului organizat pe internet, Roxana Prunean și Darius Creța au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2016 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Petrecerea de după concurs se organizează XO Lounge de la ora 21:30, unde sunt invitați cei de la ”Backstage boys”.

[nggallery id=3034]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea