FOTO, VIDEO. Revelion Epic 2017 – 2018: Peste 2.000 de albaiulieni au petrecut noaptea dintre ani în Piața Cetății

Paul Voicu - Primar 2020

Peste 2.000 de albaiulieni s-au adunat în noaptea dintre ani în Piața Cetății din Alba Iulia pentru a asista la spectacolul de artificii corelate pe muzică, care a fost fotografiat, dar mai ales filmat, de foarte mulți dintre ei. La final, au primit calendare personalizate și s-au reîntors acasă sau la petreceri.

Cu câteva minute înainte de numărătoarea inversă, în Piața Cetății din Alba Iulia era multă lume, iar cei prezenți au deschis șampania la ora 00.00, ciocnind un pahar în timp ce urmăreau și filmau focul de artificii.

ELIT

Spectacolul piro-muzical a avut tema ”Revelion Epic 2017 – 2018”, iar artificiile au fost trase pe muzică personalizată, sincronizat, din trei puncte și au avut efecte simetrice. Intervalul și frecvența lansărilor a fost de la 0,3 secunde până la trei secunde, corelate pe linia melodică.

De asemenea, în cadrul spectacolelor s-au asigurat efecte pirotehnice la înălțime medie, 10 – 30 de metri, efecte pirotehnice la înălțime mare, 30 – 100 de metri și foarte mare, respectiv 100 – 130 de metri.

Mihail David - 2020

Alături de peste cei 2.000 de albaiulieni, în noaptea dintre ani, a fost prezent și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava. Spectacolul a durat aproximativ zece minute, iar apoi oamenii, mulțumiți de ceea ce au văzut, s-au întors spre case sau să-și continue petrecerea la sălile de evenimente și restaurante unde au rezervat un loc.

De asemenea, ei au primit calendare personalizate, cu imagini de la evenimentele istorice, sociale și culturale din 2017 organizate în Cetatea Alba Carolina.

https://www.youtube.com/watch?v=XZXBpFKaW8c&t=213s

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...