Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Revelion Epic 2017 – 2018: Peste 2.000 de albaiulieni au petrecut noaptea dintre ani în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 2.000 de albaiulieni s-au adunat în noaptea dintre ani în Piața Cetății din Alba Iulia pentru a asista la spectacolul de artificii corelate pe muzică, care a fost fotografiat, dar mai ales filmat, de foarte mulți dintre ei. La final, au primit calendare personalizate și s-au reîntors acasă sau la petreceri.

Cu câteva minute înainte de numărătoarea inversă, în Piața Cetății din Alba Iulia era multă lume, iar cei prezenți au deschis șampania la ora 00.00, ciocnind un pahar în timp ce urmăreau și filmau focul de artificii.

Citește și: Mesaje de Sărbători • Urări de Sărbători • Felicitări de Sărbători • SMS de Sărbători

Spectacolul piro-muzical a avut tema ”Revelion Epic 2017 – 2018”, iar artificiile au fost trase pe muzică personalizată, sincronizat, din trei puncte și au avut efecte simetrice. Intervalul și frecvența lansărilor a fost de la 0,3 secunde până la trei secunde, corelate pe linia melodică.

De asemenea, în cadrul spectacolelor s-au asigurat efecte pirotehnice la înălțime medie, 10 – 30 de metri, efecte pirotehnice la înălțime mare, 30 – 100 de metri și foarte mare, respectiv 100 – 130 de metri.

Alături de peste cei 2.000 de albaiulieni, în noaptea dintre ani, a fost prezent și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava. Spectacolul a durat aproximativ zece minute, iar apoi oamenii, mulțumiți de ceea ce au văzut, s-au întors spre case sau să-și continue petrecerea la sălile de evenimente și restaurante unde au rezervat un loc.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. SMS de Anul Nou

De asemenea, ei au primit calendare personalizate, cu imagini de la evenimentele istorice, sociale și culturale din 2017 organizate în Cetatea Alba Carolina.

https://www.youtube.com/watch?v=XZXBpFKaW8c&t=213s


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea