Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO: Revedere cu emoție și bucurie, după 10 de ani, la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia. Promoția 2009, din nou în băncile școlii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Absolvenții Promoției 2009 de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia au avut, vineri, întâlnirea de 10 de ani de la terminarea liceului, la care au participat zeci de foști elevi.


”Parcă ar fi ultima zi de acum câțiva ani, când eram în aceeași sală și era la fel de cald și eram la fel de mulți și sănătoși. Ne bucurăm foarte tare că sunteți aici într-un număr atât de mare, ne bucurăm că nu ne-ați uitat, că ați revenit. Foarte tare nu v-ați schimbat, e firesc să ne maturizăm ușor. V-ați reîntâlnit într-un an special pentru școala noastră, este anul 100 al existenței ei și nimic nu este mai frumos și mai plăcut pentru noi decât aceste reveniri permanente. Mie mi se pare un lucru extraordinar că nu vă uitați rădăcinile, locul în care v-ați format, nu i-ați uitat pe acești minunați colegi ai mai care v-au îndrumat, care v-au ajutat să deveniți ceea ce ați devenit și, foarte important, ceea ce veți deveni de acum încolo, pentru că sunteți în plină căutare. Vă dorim din tot sufletul să ajungeți în vârf!”, le-a spus directorul Valer Cerbu foștilor absolvenți prezenți la întâlnire.

YouTube video

Ca de obicei, la un astfel de eveniment, s-a intonat celebrul cântec academic ”Gaudeamus igitur” (Să ne bucurăm, așadar) și fiecare profesor diriginte a strigat catalogul clasei.

YouTube video

[nggallery id=7272]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea