Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Reunire la CSM Unirea Alba Iulia | Alexandru Pelici: „Ne batem pentru accederea în play-off”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia a avut astăzi primul antrenament al anului, până în prezent fiind puține noutăți pentru “alb-negri” (doar portarul L. Bucur), obiectivul primăverii pentru echipa pregătită de Alexandru Pelici fiind accederea în play-off

În această după-amiază, la Stadionul “Cetate”, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a avut prima ședință de pregătire a anului, gruparea din Cetatea Marii Uniri reunindu-se sub comanda lui Alexandru Pelici, antrenor care a prevăzut două stagii de pregătire în această iarnă (al doilea, extern, în Antalya, începând din 6 februarie). Au fost prezenți 25 de jucători, dar noutățile sunt așteptate zilele viitoare, după ce se vor încheia negocierile.

Să ne ajute Dumnezeu să ne îndeplinim obiectivele. Nu am renunțat la ideea acecderii în play-off. Este principalul nostru gând, sperăm să reușim de acum și să ne batem pentru promovarea în Liga 2. Urmează o perioadă destul de grea, cu acumulări fizice, o perioadă lungă de pregătire„, a spus Pelici.

YouTube video

25 de jucători au participat la prima ședință de pregătire, pe lângă portarul Laurențiu Bucur (împrumutat de la CS Mioveni), în probe mai fiind tinerii Marius Toma (Timișoara), Oltean și Constantin Pașca (din Spania).

*Ardei, rezolvat

Uniriștii s-au înțeles cu apărătorul Cornel Ardei (21 de ani), originar din Bacău, care în ultimul an a evoluat la CSM Reșița, club de care s-a despărțit recent.

Citește și: VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia are un nou team manager: cugireanul Bogdan Petric! „Unirea este un brand, am venit pentru Pelici”

Negocierile pentru întărirea lotului se poartă cu Al. Luca (CSC Șelimbăr), Telcean (Unirea Dej), Piftor (ex-Unirea Dej, s-a pregătit cu FC Botoșani), sau Lalici (fundaș sârb, ex-CSC Dumbrăvița).

Se lucrează pe toate planurile, sperăm să aducem jucători care să ne ajute. Am avea nevoie de jucători în toate compartimentele și sperăm să găsim jucătorii potriviți„, a spus Pelici.

Sunt fixate amicalele cu Viitorul Sântimbru (31 ianuarie) și CIL Blaj (2 februarie), înainte de plecarea în Antalya.

Lotul prezent (25 de jucători): Al. Stoian, L. Bucur, R. Pauletti – V. Stanciu, D. Nistor, I. Grozav, Vomir, Ciaun, E. Codrea, P. Codrea, M. Boldea, C. Cristea, Mâlnă, Istrate, Sebaș, Borza, Indrei, Roșu, Raicea, R. Nistor, M. Codrea, Fetița, plus M. Toma, Oltean, Pașca (în probe) și T. Suciu (atacant la care divizionara terță vrea să renunțe).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea