FOTO, VIDEO| „Recoltă” bogată de șoferi amendați și cu permisul reținut, în urma unei acțiuni la nivel județean a IPJ Alba

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, Inspctoratul de Poliție al Județului Alba a organizat o acțiune pentru identificarea șoferilor care se urcă la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoative, ori care încalcă ale reguli la regimul circulației rutiere.

 

Conform IPJ Alba, la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Alba, în perioada 19-21 iulie 2019, polițiștii rutieri au organizat o acțiune care a avut ca scop identificarea în trafic a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive precum și a celor care încalcă regulile de circulație la regimul legal de viteză. Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au acționat pe raza întregului județ.

Cu ocazia acțiunii polițiștii au constatat 20 de infracțiuni la regimul rutier, au aplicat 344 de sancțiuni contravenționale și au reținut 20 de permise.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...