Rămâi conectat

Actualitate

FOTO/VIDEO: Reacția surprinzătoare a unui băcăuan când își vede strada asfaltată. Cum arăta drumul în urmă cu un an

Adela Spătar

Publicat

în

Un om din Bacău are o reacție surprinzătoare când își vede strada asfaltată. Drumul arăta dezastruos înainte, așa că reacția lui este pe măsură: și-a făcut cruce și a pupat asfaltul, sub privirile vecinilor.

Un filmuleţ realizat în comuna Horgeşti din judeţul Bacău surprinde momentul în care un bărbat se aşază în genunchi şi sărută asfaltul proaspăt pus pe strada sa. Persoana care a postat imaginile pe Facebook şi-a intitulat postarea „Bucuria asfaltului”. Pe filmare se vede cum bărbatul în genunchi îşi face cruce şi sărută asfaltul, sub privirile amuzate ale vecinilor.

https://www.facebook.com/velea.marian.7/videos/1353325124831066/

În urma unor reacţii răutăcioase la filmuleţ, persoana care a postat imaginile pe Facebook a revenit cu fotografii cu starea dezastruoasă a drumului înainte de asfaltare.
„Revin cu această postare în urma comentariilor răutăcioase de la videoclipul „bucuria asfaltului”. Faceți o comparaţie între drumul de anul trecut şi cel de acum. Ce spuneţi, are omul dreptul de a se bucura?”, comentează acesta.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea