Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: PROTEST la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. Părinţi, copii şi instructori de înot nemulţumiţi de majorarea tarifelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Instructori de înot, părinţi şi copii care frecventează cursurile de iniţiere la Bazinul Olimpic din Alba Iulia, s-au adunat sâmbătă la bazin nu doar pentru concursul pentru copii „Înotul pentru toți”, dar și pentru a protesta față de intenția administrației locale de a majora tarifele.

Potrivit instructorilor, Primăria vrea să pună taxele mai mari pentru copiii care intră la cursurile de înot: „Pe lângă cursul de înot la care participă, copilul trebuie să plătească și intrarea și chiria culoarului. Această chirie o plătesc doar copiii care vor să înoate, ori acest lucru nu este corect față de ei.”

YouTube video

Aproximativ 300 de părinți nemulțumiți au participat la protest pentru a aduce la cunoștința Primărie și populației că acest lucru este abuziv și discriminatoriu.

„Suntem nemulțumiți de suprataxarea de la bazinul olimpic având în vedere că plătim o intrare de 10 lei și ni se mai impune de la conducerea bazinului și o taxă de 200 de lei pe culoar. Considerăm că este discriminare suprataxarea, având în vedere că plătim și intrarea.

Părinții sunt foarte nemulțumiți din acest motiv, mai ales că există presiuni din partea conducerii ca noi, instructorii, să plătim taxa respectivă și o considerăm abuzivă și discrimantorie față de ceilalți copii, care vin și plătesc doar intrarea, fără suprataxare”, au declarat instructorii și părinții.

[nggallery id=6986]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică

Ziarul Unirea

Publicat

în

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică Eduard Pițu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea