Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ VIDEO/ Protest la Alba Iulia împotriva Ordonanţei de urgenţă care modifică legile Justiţiei: ”Abrogați și apoi plecați!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de albaiulieni s-au întâlnit, duminică seara, în fața sediului Instituției Prefectului Alba, din Alba Iulia, pentru a protesta împotriva ordonanţei de urgenţă, adoptată săptămâna trecută de Guvernul Dăncilă, care aduce modificări importante legilor Justiţiei. Manifestaţia a fost organizată prin intermediul reţelelor de sociliazare.

În jurul orei 18.45, protestatarii au plecat în marș către sediul PSD scandând ”PSD, Ciuma roșie!” și ”Cinste lor, cinste lor, magistraților”.

YouTube video

YouTube video

„Oameni buni, Daca nici astazi, dupa Ordonanta de Urgenta, nu vedeti – adica NU VEDETI! – spre ce ne indreptam, daca nici astazi nu intelegeti – NU INTELEGETI! – ce inseamna si incotro ne indreapta subordonarea magistratilor de catre politicieni, inseamna ca suntem pierduti, ca natie, pentru alte cateva decenii. Noapte buna, Romania! – Mihai Șora. Noi nu spunem noapte buna! Pentru ca noi vedem si stim cata dreptate are domnul Șora, in mesajul de mai sus. De aceea, ne vedem im fata prefecturii din Alba Iulia. Ca sa-i oprim. Și ca sa putem spune, din nou, „Buna dimineata, Romania!”, au scris organizatorii în invitația la protest.

[nggallery id=6788]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea