Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| PROTEST HoReCa în față la Alba Mall: Reprezentanții industriei, nemulțumiți de măsurile luate de Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reprezentanții HoReCa din Alba Iulia s-au strâns astăzi, 16 februarie, în față Alba Mall, pentru a protesta împotriva măsurilor impuse de Guvern.

Patronii de hoteluri și restaurante și angajații din HoReCa organizează marți un protest la nivel național, operatorii din industria ospitalității vor opri complet activitatea timp de jumătate de oră, între 12.00-12.30, și vor ieși în fața unităților proprii, ca un mesaj public pentru autorități.

Organizatorii susțin că industria HoReCa a fost „îngenuncheată” de pandemie, iar protestul reprezintă „un strigăt cu ultimele puteri ale tuturor celor peste 400.000 de oameni din industria ospitalității, atât a celor care au rezistat, cât și a celor care nu au mai găsit resurse și putere să țină afacerile pe linia de plutire”.

YouTube video

Alianța pentru Turism a anunțat că susține protestul industriei ospitalității, afirmând că Guvernul ia „măsuri cu impact major și direct asupra industriei ospitalității fără un dialog cu structurile reprezentative (vezi eliminarea voucherelor de vacanță)” și criticând lipsa unui dialog pentru fonduri din Planul Național de Redresare (PNRR).

YouTube video

„Toate statele europene includ industria ospitalității în Planurile Naționale pentru Redresare și Reziliență, România neavând până acum nicio discuție cu industria pe această temă, finanțarea repornirii industriei din fonduri europene fiind în pericol”, precizează Alianța pentru Turism.

Reprezentanții HoReCA s-au întâlnit luni cu ministrul Economiei şi Turismului, Claudiu Năsui, care a spus că până la adoptarea bugetului de stat nu pot fi alocați banii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea