FOTO, VIDEO. Problemele canalizării din Alba Iulia, de pe străzile din orașul de jos, dezbătute în parc. Petiție pentru soluționarea lor, semnată de circa 40 de localnici

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Circa 40 de persoane s-au întâlnit, joi, în parcul din fața Prefecturii Alba, și au semnat o petiție pentru rezolvarea problemei canalizării de pe străzile din Alba Iulia, care se inundă adesea după ploi torențiale.

Prin petiție, oamenii cer efectuarea unor lucrări de reparații a sistemelor de canalizare aflate pe străzile inundate în ultimii ani, dar și comunicarea datei până la care vor fi rezolvate. De asemenea, ei cer comunicarea tuturor comunicarea măsurilor tehnico-administrative luate de primărie și operatorul de sericii apă potabilă și canal APA CTTA Alba, dar și dacă există proiecte de reparații a sistemelor de canalizare, în curs de efectuare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La întâlnire au participat și consilierii locali Mircea Trifu și Nicolae Bumbu.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit lui Trifu, la întâlnire au fost prezenți cetățeni de pe străzile Plevnei, Iașilor, Oituz, București, Florilor, Libertății, dar și din alte zone afectate de inundații, din cauza sistemelor de canalizare care se blochează.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

der gauleiter 14 septembrie 2017 at 19:43

Sincer… vai de kuru asazisei opozitii din Alba Iulia daca este reprezentata de astia doi. Stapanul Hava o sa domneasca VESNIC !

Porumbar 14 septembrie 2017 at 20:08

Aveti wifi gratis si puteti plati parcarea cu telefonu mobil ce va mai trebuie canalizare, traiti in un oras smart.

Malus Dacus 15 septembrie 2017 at 8:55

Penibililor! 2 consilieri locali care nu voteaza mai nimic in Consiliul Local si un cretinoid studinte la Bucuresti! Ineptiile voastre o jignesc la intelect pana si pe Angela! Hai sictir!

Comentariile sunt oprite