Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, VIDEO. Problemele canalizării din Alba Iulia, de pe străzile din orașul de jos, dezbătute în parc. Petiție pentru soluționarea lor, semnată de circa 40 de localnici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circa 40 de persoane s-au întâlnit, joi, în parcul din fața Prefecturii Alba, și au semnat o petiție pentru rezolvarea problemei canalizării de pe străzile din Alba Iulia, care se inundă adesea după ploi torențiale.

Prin petiție, oamenii cer efectuarea unor lucrări de reparații a sistemelor de canalizare aflate pe străzile inundate în ultimii ani, dar și comunicarea datei până la care vor fi rezolvate. De asemenea, ei cer comunicarea tuturor comunicarea măsurilor tehnico-administrative luate de primărie și operatorul de sericii apă potabilă și canal APA CTTA Alba, dar și dacă există proiecte de reparații a sistemelor de canalizare, în curs de efectuare.

La întâlnire au participat și consilierii locali Mircea Trifu și Nicolae Bumbu.

Potrivit lui Trifu, la întâlnire au fost prezenți cetățeni de pe străzile Plevnei, Iașilor, Oituz, București, Florilor, Libertății, dar și din alte zone afectate de inundații, din cauza sistemelor de canalizare care se blochează.

YouTube video

YouTube video

[nggallery id=4549]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea