Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Primarul Cristian Dan Pașca a depus jurământul la ceremonia de constituire a Consiliului Local Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi după-amiază, pe terenul de sport de la Liceul Tehnologic Silvic, s-a desfășurat ceremonia de constituire a Consiliului Local Câmpeni, care a culminat cu depunerea jurământului de către noul primar al „Capitalei Țării Moților” – liberalul Cristian Dan Pașca.

La evenimentul solemn desfășurat în condiții de siguranță la care au participat câteva zeci de persoane – simpatizanți liberali, reprezentanți ai administrației publice și apropiați ai noilor consilieri locali – au participat prefectul Nicolae Albu, iar în calitate de invitați ai primarului s-au regăsit deputații Corneliu Olar, Florin Roman și primarul comunei Bistra, Traian Gligor.

YouTube video

Ceremonia a debutat cu cuvântul reprezentantului Instituției Prefectului și alegerea președintelui de ședință, apoi au depus jurământul, pe rând și în ordine alfabetică, 8 dintre noii consilieri locali prezenți – 7 de la PNL și unul de la PSD – iar un alt consilier local liberal a depus jurământul online, fiind izolat la domiciliu din cauza pandemiei de Coronavirus.

După depunerea jurământului de către noul primar Cristian Dan Pașca și închiderea ceremoniei de constituire a noului Consiliu Local Câmpeni, au ținut scurte discursuri noul edil al orașului, precum și invitații acestuia, care i-au urat succes și multe realizări pentru cetățeni în viitorul mandat.

Text: Ovidiu Culda


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţia municipiului Alba Iulia se va muta în clădirea vechii policlinici

Unirea Ziarul

Publicat

în

Poliţia municipiului Alba Iulia se va muta în clădirea vechii policlinici Prin relocarea vechii policlinici, din 17 mai, în incinta spitalului din Alba Iulia, în clădirea de pe strada Muşeţelului ar urma să se mute Poliţia municipiului Alba Iulia, pe perioada în care clădirea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba se află în reabilitare. În acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea