Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Prăpăd făcut de o RUPERE DE NORI la Pianu. Mașini luate de puhoaiele de apă și mai multe terenuri inundate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O rupere de nori a făcut prăpăd, sâmbătă după-amiază, în comuna Pianu, unde mai multe drumuri și terenuri au fost inundate de ape, care au depăşit câțiva zeci de centimetri. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu în Alba, valabilă astăzi, până la ora 21.30.

Localnicii din Pianu au fost luaţi prin surprindere de ploaia care a apărut din senin. După numai câteva zeci de minute mai multe drumuri au devenit adevărate pârâuri alimentate de apa care curgea în puhoaie.

https://www.youtube.com/watch?v=9jxBCjJk4HI

Din primele informații primite de la ISU Alba, la fața locului se află o echipă operativă.

https://www.youtube.com/watch?v=e9Mv-e1EDso&feature=youtu.be

Reamintim că județul Alba se află sub atenționate de COD PORTOCALIU de precipitații abundente în partea de Sud a județului Alba  emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă sâmbătă 1 iunie între 18.40 – 19.30. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică deosebit de accentuată. Se vor înregistra cantități de apă abundente ce local vor depăși 30-35l/mp.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=7184]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea