Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Polițiștii și jandarmii din Alba au verificat respectarea măsurilor anti-COVID, de Vinerea Mare, în zonele aglomerate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii și jandarmii din Alba au organizat, în cursul zilei de astăzi, 30 aprilie, o acțiune de control pentru verificarea respectării măsurilor anti-COVID, de această dată, în zona unui hypermarket din oraș.

„În perioada premergătoare sărbătorilor Pascale, sunt intensificate acțiunile de control în zona piețelor și centrelor comerciale, pentru verificarea modului în care sunt respectate normele legale care protejează populația împotriva actelor ilicite de comerț, dar și pentru verificare măsurilor de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

YouTube video

În aceeași măsură, polițiștii de la Rutieră și Ordine Publică acțiunează pentru fluidizarea traficului rutier și pentru prevenirea accidentelor de circulație în zonele aglomerate.

Recomandăm respectarea regulilor de distanțare socială și purtarea în mod corect a măștii de protecție”, a declarat Luminița Prodan, Purtător de Cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea