Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Pachete de unt cu sistem antifurt, într-un hypermarket din ALBA: Produsele de bază, protejate ca bijuteriile, pentru a nu fi furate

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pachete de unt cu sistem antifurt, într-un hypermarket din ALBA: Produsele de bază, protejate ca bijuteriile, pentru a nu fi furate

Un hypermarket din Alba a început să își protejeze alimentele de bază, considerate de unii ca fiind „de lux” din cauza scumpirilor peste măsură din ultima vreme, cu sisteme antifurt.

Așa cum reiese și din imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, pe pachetele de unt, carea cum valorează 15,19 lei, s-au montat alarme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Furturile din magazine sunt un barometru al scumpirilor din ultima vreme. Au început să se fure masiv alimente de bază, astfel că în marile magazine untul, salamurile şi caşcavalul au fost închise în sisteme antifurt. Multe dintre aceste produse aproape şi-au dublat preţul în ultimul an.

Raioane la rând cu produse securizate. Dacă în trecut marile magazine foloseau astfel de sisteme doar pentru bunurile de nişă, astăzi – în multe cartiere din Capitală, dar şi din alte oraşe, retailerii folosesc alarme şi pentru produsele de bază.

YouTube video

Untul, protejat ca bijuteriile, în seifuri

Este foarte simplu să îţi dai seama care sunt cele mai vânate produse de către hoţi, pentru că ele sunt securizate. De la caşcaval, salamuri, până la unt şi vinuri – toate cu sisteme de alarmă.

Conform specialiștilor cele mai furate produse sunt cele de bază: „Detergenți, ciocolată, ustensile de bucătărie, orice. Se fură orice.”.

Până în luna noiembrie furturile au crescut cu undeva la 15 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului 2020.

Cert este că inflaţia mare i-a determinat pe mulţi români să cumpere mai puţin sau să mănânce alimente de o calitate mai slabă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea