Ziarul Unirea

FOTO VIDEO| O cofetăreasă din Alba a „îndulcit” juriul la emisiunea „Chefi la cuțite”. Care este povestea de viață care a impresionat cei trei chefi

În ediția de luni, 26 aprilie, la emisiunea „Chefi la cuțite” Lucia Mara, cofetar în Blaj, i-a uimit pe cei trei chefi cu desertul realizat, dar și cu povestea sa dramatică de viață.

Extrem de emoționată, concurenta a dezvăluit faptul că și-a făcut curaj să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, încurajată fiind de sora sa mai mică. De meserie cofetar, Lucia Mara și-a învins temerile și a ales să își încerce norocul în fața juraților.

ELIT

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, doamna a ales să facă un tiramisu cu blat de matcha (ceai verde).

În timp ce a gătit totul cu multă atenție, concurenta a dezvăluit faptul că este cofetar de mai bine de opt ani și că îndrăgește din plin această meserie. Dornică să se perfecționeze, aceasta a făcut cursuri la un nivel înalt, ce au ajutat-o să înțeleagă mai bine tehnicile de gătit cele mai complexe.

După ce a terminat de gătit, Lucia Mara a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Jurații au fost destul de intrigați de desertul descoperit în farfurie și au încercat să își dea seama despre ce preparat este vorba. Și uite așa, la masa jurizării s-a născut o adevărată dezbatere aprinsă.

Apoi, ușile s-au deschis și concurenta și-a făcut apariția în fața celor trei bucătari. Emoționată, aceasta a făcut o dezvăluire ce i-a luat prin surprindere pe chefi.

„M-am căsătorit la 20 de ani și după doi ani ne-am despărțit. În urma căsătoriei a rezultat un băiat deosebit, care acum lucrează în Anglia. Nu îmi face plăcere să îmi amintesc ce s-a întâmplat. Mergea după lapte pentru copil și venea după trei zile. Punctul culminant a fost atunci când tatăl lui, fiind dimineața acasă, s-a pus gol lângă mine și a încercat să mă abuzeze. Și acum retrăiesc clipele alea.

Mi-a zis să nu spun nimănui. Soțul meu când a auzit a început să zâmbească și fostul socru a aruncat cu o sticlă după mine. Soțul zâmbea ca și când pentru el era ceva normal. Am sunat o colegă, am luat copilul și am mers la părinții mei. Aveam 23 de ani și un copil de un an și două luni. Acum pot să povestesc, dar câțiva ani nu am putut să povestesc ce s-a întâmplat.

M-am recăsătorit cu cineva care nu avea tată. Mi s-a părut totul ok, dar m-am înșelat. La 26 de ani l-am cunoscut pe al doilea soț, nu consuma alcool, am crezut că este omul pe care îl căutam. Cu câteva zile înainte de nuntă a băut și m-a lovit, am fost o mireasă vânătă. Mi-a fost teamă să zic părinților, să nu fac de râs pe toată lumea. De acolo a continuat 20 de ani, mă lovea, au fost zile și nopți în care am dormit la vecini, pe stradă.

Trebuia să merg la un eveniment și am plecat desculță, că știam că trebuie să îmi onorez contractul. Am plecat desculță. Era foarte posesiv, nu m-ar fi lăsat să vin la emisiune. Anul trecut ne-am despărțit, după 22 de ani”, a povestit femeia care i-a șocat pe chefi.

Lucia Mara i-a impresionat pe toți cu puterea și cu optimismul său. După ce a fost felicitată pentru modul în care a reușit să depășească atâtea greutăți, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat preparatul și au subliniat greșelile din farfurie.

Surpriza a fost mare atunci când cloșurile s-au ridicat și concurenta a primit trei cuțite și șansa de-a merge în bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Sursa: a1.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Talciocul din Alba Iulia NU SE MAI DESCHIDE duminică. Primăria: „Jandarmeria a hotărât să nu se deschidă”

Târgul de vechituri din Alba Iulia, nu se va mai deschide duminică, 16 mai, așa cum era anunțat. Reprezentanții primariei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Orașul Abrud SCAPĂ de restricții. Incidența de infectare a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori

Datorită scăderii incidenței cazurilor de coronavirus sub 1.5 la mie, orașul Abrud scapă de restricțiile impuse prevenirii răspândirii noului coronavirus,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Alba Iulia REVINE la SCENARIUL ROȘU. Incidența de infectare a ajuns la 3 cazuri/1000 de locuitori

Deși carantinarea Municipiului Alba Iulia a „dat roade” în ceea ce privește scăderea numărului de persoane infectate, orașul nostru a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro