// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. O altfel de nuntă, în Alba: Mașina de competiție, în loc de limuzină și combinezon de curse, în schimbul rochiei de mireasă și costumului de mire

O altfel de nuntă, în care mașinile de competiție au fost ”caleașca” principală, iar fracul și rochia de mireasă au fost înlocuite cu combinezonul de curse, a avut loc, recent, la Alba Iulia.

Pilotul Mihai Beldie a spus adio burlăciei și s-a însurat cu aleasa inimii lui, Severina, care este, de altfel, și copilotul lui în Campionatul Național de Raliuri.

De altfel, este cunoscut faptul că toată familia Beldie este pasionată de automobilism.

”Ideea a venit automat. Era prea sec să facem ceva normal. Toată familia este injectată cu microbul automobilismului”, a spus Mihai, contactat de ziarulunirea.ro.

”Dacă un mașinist ar urma să se căsătoreasca, un echipaj din Campionatul National de Raliuri dă modelul perfect al unei petreceri motorizate, inedite. Mașina de competiție a fost „caleașca” principală, fracul a fost înlocuit cu combinezonul de curse și la loc de cinste, mașina de raliu a avut loc la masa festivă. Dar cel mai simplu este sa lăsăm imaginile sa vorbească de la sine!”, a mai spus Mihai, fiind provocat să-și descrie nunta.

Petrecerea a avut loc la un restaurant cochet de lângă Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419