FOTO/VIDEO: Noul videoclip al Andreei Bălan, filmat în Vințu de Jos. Poze de senzație în rochia de mireasă, alături de soțul ei

Imagini de poveste cu Andreea Bălan și noul ei soț la Domeniile Mar’tinutzi. Aceasta și-a filmat noul videoclip „Inger Păzitor” într-o zonă din inima Transilvaniei, mai exact, în Vințu de Jos, județul Alba.

Cu prilejul recentei ceremonii de căsătorie din 15 septembrie, a cântăreței Andreea Bălan cu George Burcea, vedeta s-a gândit să își folosească rochia de nuntă în noul său videoclip, filmat în inima Transilvaniei, în județul Alba, la Domeniile Mar’tinutzi. Tot cu această ocazie, aceasta a făcut niște poze de senzație.

Videoclipul „ Inger păzitor” reprezintă o piesă de suflet pentru celebra cântăreață. Aceasta a postat pe pagina de socializare un mesaj care ajunge la inima românilor: „Dragilor, tocmai am lansat “Inger Păzitor”, una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodata, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoție, trăiri intense și multă iubire. Spune povestea noastră dar și a voastră.”

sursa foto: facebook.com/Domeniile Mar’tinutzi

sursa video: youtube.com/Andreea Balan

Adela SPĂTAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...