Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Noii senatori și deputați din Alba și-au primit certificatele de parlamentari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biroul Electoral Județean a înmânat, vineri, certificatele care atestă calitatea de parlamentar a aleșilor din Alba, în urma finalizării rezultatelor alegerilor desfășurate în 11 decembrie 2016.

certificate-parlamentari001

Spre deosebire de alți ani, când un astfel de moment era marcat cu discursuri susținute într-un cadru festiv, iar aleșii veneau însoțiți de rude, colegi și prieteni, în acest an totul s-a desfășurat pe fugă, unii dintre noii parlamentari s-au prezentat la BEJ chiar înainte de ora fixată, au schimbat câteva cuvinte cu comisia, și-au luat certificatele și au plecat.

YouTube video

În legislatura 2016 – 2020 reprezentanții cetățenilor din Alba în Parlamentul României sunt: senatorul Alexandru Pereș (PNL), senatorul Daniel Breaz (PSD), deputatul Florin Roman (PNL), deputatul Corneliu Olar (PNL), deputatul Claudiu Răcuci (PNL), deputatul Sorin Bumb (PNL) și deputatul Ioan Dîrzu (PSD). Aceștia vor pleca la București pentru a fi prezenți la prima ședință a noului legislativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea