Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Nicolae Stanciu, final superb de an: gol de trei puncte pentru Slavia și MVP-ul meciului de la Plzen

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Stanciu a încheiat extraprdinar anul 2020, cu un gol de trei puncte pentru Slavia Praga, care s-a impus în deplasare cu Viktoria Plzen prin reușita fotbalistului albaiulian, scor 1-0 (1-0).

Stanciu a dedicat reușita fiicei sale Masha Ecaterina, ce a venit pe lume în urmă cu o lună și jumătate, iar la finele întâlnirii a primit premiul cuvenit celui mai bun jucător de pe teren! Precedenta dată când a dedicat golul comorii familiei Stanciu a fost în Europa League, în disputa cu Beer Sheva.

Ex-uniristul a punctat în minutul 26, o reluare din voleu, cu dreptul, de al 14 metri, a unei centrări de pe partea dreaptă, semnând  a 4-a victorie la rând a campioanei Cehiei

În etapa anterioară, Nicolae Stanciu a dat o pasă decisivă la succesul cu Bohemians, iar în acest campionat a strâns 3 reușite în 12 partide și patru assist-uri.

Stanciu şi colegii lui termină 2020 neînvinşi pe plan intern şi ocupă prima poziţie în Superliga din Cehia, cu 35 de puncte, 11 victorii din 13 întâlniri, un golaveraj excelent 36-4, la șase lungimi de Jablonec și 7 peste Sparta Praga, echipa lui Niţă, fiind favoriți net la cucerirea unui nou titlu, al 7-lea după ce Cehia a devenit stat de sine stătător, dintre care 4 în ultimii 5 ani
Reușita din această întâlnire ce a tras cortina peste anul 2020, a venit la o zi după ce Nicolae Stanciu a ocupat locul al treilea în topul celor mai buni fotbaliști români, în ancheta Gazetei Sporturilor.


Sursa foto: Slavia Praga


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea