Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Munții din ALBA, acoperiți de zăpadă, la început de aprilie: Cum arată pârtiile de la Arieșeni și Șureanu

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Munții din ALBA, acoperiți de zăpadă, la început de aprilie: Cum arată pârtiile de la Arieșeni și Șureanu

Cea mai mare parte a țării va fi sub alerte de vreme rea până sâmbătă, în prag de Florii. La această oră, sunt valabile două coduri portocaliu și galben de ninsori și vânt intens.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Așa cum reiese și din imaginile live de pe pârtiile de schi din județul Alba, atât la Vârtop, cât și la Șureanu, munții sunt acoperiți de un strat gros de zăpadă, specific anotimpului trecut.

CLICK PENTRU: Camera web Partia Vartop II 
CLICK PENTRU: Cameră web Domeniul Schiabil Șureanu

După 24 de ore de vreme extremă, problemele au apărut în toată țara. Copacii doborâți de vânt au avariat mașini, iar șoselele au fost blocate de stratul de zăpadă de câțiva centimetri.

Viscolul și zăpada au dat peste cap circulația în județul Brașov. Traficul a fost oprit, 3 ore, între localităţile Râşnov şi Predeal. Motivul: ninsoarea abundentă și viscolul care au dat bătăi de cap mai ales tir-urilor. Unii șoferi s-au cazat în zonă și au așteptat să treacă acest episod de iarnă. Pentru a fluidiza traficul, drumarii au intervenit cu 98 de utilaje și au răspândit peste 600 de tone de material antiderapant.

A nins puternic și în nordul țării. La Vatra Dornei, drumurile au fost acoperite de un strat consistent de zăpadă.

Și în județul Harghita, traficul a fost complet blocat pe drumul european 578. Vântul puternic a doborât 2 brazi, care au căzut pe șosea. Tot în județul Harghita, pe două drumuri naționale au fost impuse restricții de tonaj, din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prohodul Domnului Iisus Hristos, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Ce semnifică versurile cântate în Vinerea Mare În Vinerea Mare, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, dar și în toate bisericile ortodoxe are lor Denia Prohodului Domnului. Prohodul este slujba de înmormântare a Domnului Iisus Hristos, iar versurile lui sunt cântate de toți enoriașii prezenți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea