Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO / VIDEO: MOȘ CRĂCIUN și CARAVANA COCA-COLA sunt la Alba Iulia. Miercuri și joi va fi în Piața Cetății cu multe surprize

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 19-20 decembrie 2018, Moș Crăciun și caravana Coca-Cola este la Alba Iulia, în Piața Cetății.

Camioanele Caravanei sunt, astăzi și mâine, între orele 15.00 și 21.00, în Piața Cetății, unde toată lumea este așteptată să îl întâlnească pe Moș Crăciun. Se vor împărți 4.000 de doze de Coca-Cola gratuite și vor fi și alte surprize din partea organizatorilor.

În acest an, campania în jurul căreia se creează magia Crăciunului este un îndemn binevenit: #FiiTuMosu. În ideea că lumea are nevoie de cât mai mulți Moși Crăciuni, Coca-Cola ne invită pe fiecare dintre noi să facem fapte bune, dintre acelea care ne sunt la îndemână în fiecare zi.

https://www.youtube.com/watch?v=BrlyWlTORlk

Iar pentru că faptele bune sunt contagioase și îi pot inspira și pe ceilalți, cei care participă în campania lansată sunt invitați să posteze pe rețelele de socializare (Facebook sau Instagram) faptele bune pe care le fac, alături de #FiiTuMosu.

[nggallery id=6604]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea