Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Misiune specială a jandarmilor la Rânca. O cățelușă și puii săi au fost salvați din zăpadă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, jandarmii montani din Gorj au avut, o misiune specială: au salvat şase căţei de la o moarte sigură, animalele fiind surprinse în zăpadă. Imaginile au fost postate pe facebook, de salvatori.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj au postat pe pagina oficială de Facebook, povestea impresionantă a celor şase căţei, care erau în zăpadă, într-o pantă, în zona Rânca.

„Salvăm suflete când turiştii sunt în siguranţă la munte. Astăzi (sâmbătă – n.r.), o patrulă de jandarmi montani din Rânca, aflată într-o misiune de patrulare auto a văzut la limita zonei montane o căţea care era agitată. Un coleg a mers să vadă care este motivul agitaţiei şi a găsit mai mulţi căţeluşi împrăştiaţi în zăpadă pe o pantă. Fiind uzi, scâncind de frig, jandarmii montani i-au urcat în maşină şi au mers la sediul postului montan, căţeaua urmându-i după maşină.

A fost improvizat într-o magazie un culcuş unde cei şase căţeluşi vor sta. Ne implicăm pentru că ne pasă. Un doctor veterinar îi va consulta în curând şi vom lua o decizie înţeleaptă”, au scris jandarmii pe Facebook.

Jandarmii încearcă acum să găsească soluţii pentru căţei, pentru ca aceştia să nu trebuiască să se reîntoarcă în frig.

[nggallery id=6586]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea