Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Minor preluat de echipajul unui elicopter SMURD și transportat la Târgu Mureș. Alte 2 persoane au ajuns la spitalul din Alba, în urma accidentului de pe DJ 107

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Minor preluat de echipajul unui elicopter SMURD și transportat la Târgu Mureș. Alte 2 persoane au ajuns la spitalul din Alba, în urma accidentului de pe DJ 107.

Un minor care a suferit răni în urma impactului produs între un autocamion și un autoturism la ieșirea din Teleac spre Hăpria, pe DJ107, a fost preluat de echipajul medical al unui elicopter SMURD de la Târgu Mureș. Operațiunea s-a desfășurat în apropiere de zona evenimentului rutier.

YouTube video

Citește și: FOTO, VIDEO: ACCIDENT grav de circulație pe DJ107, la ieșirea din Teleac spre Hăpria. O persoană inconștientă, în urma unui impact între un autocamion și un autoturism. Trafic blocat

În urma accidentului au rezultat 3 victime, 2 adulți și un minor. Conform asistentei medicale de la SAJ Alba, adulții au fost diagnosticați cu politraumatisme care nu le pun viața în pericol, în timp ce minorul în vârstă de 13 ani, care era pasager dreapta, deși stabil hemodinamic, a fost trimis cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș.

YouTube video

Aceștia l-au preluat pe minor direct din câmp, astfel încât să ajungă cât mai repede la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

YouTube video

Conform IPJ Alba, accidentul de circulație a avut loc din cauză că șoferul autocamionului a pătruns pe contrasens, moment în care a intrat într-o mașină care se deplasa regulamentar, din celălalt sens de mers. Conducătorul vinovat a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

YouTube video

Un martor la accident descrie momentele de după impact, când persoanele din zonă au acordat primul ajutor și au alertat autoritățile despre producerea gravului evenimentului rutier.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit a fost testată de DSU pentru structurile Salvamont din România. Exercițiu a avut loc luni, 20 mai 2024, la Baza Salvamont de la Rîmetea, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea