Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Mihai Constantinescu, după aproape 30 de ani, din nou în formă maximă la Alba Iulia: “Sus, în Cetatea Alba Carolina, este dumnezeiesc de frumos!”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Constantinescu in concert la Alba Iulia03Mihai Constantinescu, îndrăgitul artist, a cărui melodii au fost interpretate de multe generaţii de copii din România, a fascinat miercuri seara publicul albaiulian cu vocea şi carisma lui,  şi a demonstrat că şi acum, după ani şi ani, este la fel de în formă, şi urcă pe scenă cu la fel de mult drag şi energie pozitivă. După aproximativ 28 de ani, artistul s-a aflat la Alba Iulia cu ocazia primei ediţii a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret  „Alba Star, unde a fost invitat special să facă parte din juriu. Cu acest prilej, a susţinut un recital excepţional în cadrul Galei Laureaţilor, la Alba Mall, dar a şi vizitat puţin zona. I-a plăcut extraordinar de mult cadrul natural şi oamenii din Ampoiţa, cât despre tot ce este în Cetate… a spus doar atât “este dumnezeiesc de frumos”.

 Mihai Constantinescu in concert la Alba Iulia12Mihai Constantinescu  iubeşte şi încântă copiii. Se vede. Naturaleţea cu care cântă de fiecare dată, ritmurile vesele, versurile hazlii ale pieselor şi mereu copiii în jurul lui dovedesc cu prisosinţă asta.

 Pe scena de la Alba Mall, melodiile interpretate de Mihai Constantinescu,  precum ”Haideţi la joc”, “Şi te-am iubit” sau “O lume minunată” au stârnit nostalgia adulţilor dar i-a ridicat în picioare pe copiii  prezenţi, care s-au perindat în jurul lui, au cântat şi au dansat alături de el.

 Mihai Constantinescu nu numai că a reuşit şi reuşeşte să facă mai frumoasă copilăria multor prichindei cu cântecele lui, să le  creeze “O lume minunată” aşa cum numai el ştie, dar îşi doreşte la fel de mult să-i şi promoveze la rându-i pe cei talentaţi, cu voci excepţionale. Referitor la copiii care au urcat pe scena festivalului, artistul a declarat pentru ziarulunirea.ro că a văzut pe scenă “foarte multe talente, copii foarte frumoşi, copii care merită să fie ajutaţi şi promovaţi în continuare”. “Consider că a promova copiii valoroşi este cel mai important lucru. Asta înseamnă că ne străduim să creeăm o suprastructură de copii care merită să meargă mai departe şi să se realizeze”, a precizat Mihai Constantinescu.

 Artistul ne-a mai povestit că, pe parcursul acestor două zile, cât a poposit în oraşul Marii Uniri, a reuşit să viziteze puţin atât municipiul cât şi zona din afara municipiului, şi că i-a plăcut foarte mult la Ampoiţa (Mama Luţă), dar şi Cetatea. “Este o zonă superbă. Mi-au plăcut în mod special natura şi oamenii. N-aş fi crezut că poate fi atât de frumos acolo…iar sus, în Cetatea Alba Carolina,  este dumnezeiesc de frumos”, ne-a declarat Mihai Constantinescu, foarte încântat de cele văzute.

 Vă prezentăm mai jos imagini foto-video din cadrul Galei Laureaţilor:

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea