Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. VIDEO| McDonald’s prinde contur! Primele demersuri în teren pentru construcția celui mai râvnit restaurant de tip fast-food la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

McDonald’s prinde contur! Se fac primele demersuri în teren pentru începerea construcției celui mai râvnit restaurant de tip fast-food la Alba Iulia

Da, nu este un mit, iar așa cum ne-a fost promis, lanțul de restaurante de tip fast-food, McDonald’s, se ține de cuvânt, astfel că au început primele demersuri practice, în teren, pentru construirea noului restaurant în Cealaltă Capitală. După cum se poate observa din fotografii, reprezentații francizei au început să facă primul pas pentru construcția noului fast-food în parcarea hypermarketului Kaufland, pe Calea Moților.

Deocamdată muncitorii doar împrejmuiesc viitoarea zonă unde va fi amplasat McDonald’s. Tot ca urmare a acestei investiții, se va realiza și o nouă sistematizare rutieră în zona respectivă, printr-un sens giratoriu amplasat la intersecția cu strada Detunata. Se preconizeză că restaurantul va fi deschis în jurul datei de 1 decembrie.

McDonalds a venit prima dată în România în anul 1995, deschizând primul restaurant la București. Acum, brandul deține 67 de obiective în toată țara, cele mai apropiate de Alba Iulia fiind restaurantele din Deva și Sibiu.

McDonald’s Corporation (listată la Bursa de valori din New York sub codul MCD) este cel mai mare lanț de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiți, amestecuri de băuturi răcoritoare pe bază de lapte (așa numitele milkshake-uri) și băuturi carbo-gazoase.

Mai recent, a început să ofere și salate, fructe, snack wraps și carrot sticks. McDonald’s este și cel mai mare retailer global din domeniul serviciilor alimentare, cu peste 32.000 de restaurante în 117 țări.

Pe modelul altor asemenea spații din întreaga lume, și locația din Alba Iulia va beneficia de facilitatea comandării și preluării mâncării prin sistemul drive-thru.

YouTube video

 

[nggallery id=7503]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea