FOTO, VIDEO. Magazinul Selgros din Alba Iulia, inaugurat cu fast în prezența oficialităților. De vineri, deschis pentru cumpărături  

Magazinul Selgros din Alba Iulia a fost inaugurat, joi, cu fast, în prezența oficialităților și a mai multor oameni de afaceri, iar de vineri dimineața va fi deschis pentru cumpărături, au anunțat reprezentanții companiei.  

selgros

Evenimentul a început cu o slujbă religioasă, prin care s-a sfințit imobilul, oficiată de un sobor de preoți.

INFORMARE COVID-19

Clienții sunt așteptați în magazin cu o amplă sortimentație de mărfuri alimentare, specifică Selgros, precum și cu o selecție reprezentativă a gamei de produse nealimentare.

Magazinul a fost deschis, miercuri, câteva ore pentru prieteni și rude ale angajaților, joi au fost așteptate, iar de vineri magazinul este deschis pentru toată lumea. Acesta este situat pe Bulevardul Revoluției, aproape de Dedeman.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 4.000 mp (față de cei 10.000 mp ai unităților standard Selgros), și respectă accentul pus de Selgros pe competența sa majoră în produse alimentare și gastronomie.

Structura acestuia integrează conceptul de piață adoptat de către companie începând cu 2014, cu legume și fructe, pește și fructe de mare, carne și produse de brutărie. De asemenea, magazinul găzduiește și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, carne și specialități.

În plus, unitatea asigură un spațiu reprezentativ, dedicat, cu articole pentru copii, de la jucării și accesorii până la îmbrăcăminte și produse alimentare specifice. În 2016, Selgros marchează nu doar reluarea expansiunii rețelei, ci și aniversarea celor 15 ani de prezență pe piața autohtonă și finalizarea rebrandingului companiei.

“După 15 ani de activitate pe piața românească, deschidem un nou magazin, de data aceasta la Alba Iulia. Este al doilea magazin în format compact din țară. Suntem prezenți în orașul Unirii pentru a putea oferi membrilor clubului nostru, profesioniști și pasionați de bunătățuri, același sortiment diversificat și sofisticat, de care se bucură toți clienții noștri, într-un format modern și prietenos.”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Pasionaţi de bunătăţuri, uniţi-vă! Pe 30 septembrie deschidem porţile magazinului din Alba Iulia, aşa că hai pe la noi pentru că am pregătit oferte delicioase la sute de produse. Până una alta, urmăreşte cea mai recentă reclamă, cu Mihaela Bilic într-un rol inedit.

*Despre Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ B2B din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Mircea Voicu 29 septembrie 2016 at 10:50

Sunt curios care este scopul popii? Se ruga sa flimenteze Kaufland si Lidl?

1 29 septembrie 2016 at 13:43

Lidl este plasat cel mai strategic dintre toate. Ala este singurul care nu va fi influentat de acest Selgros sau de noul Auchan care se va construi in Alba Iulia (zvon). Insa pe cei de la Kaufland nu-i vad prea bine in urmatoarea perioada.

!? 29 septembrie 2016 at 15:16

Nu are nicio treaba Kaufland cu Selgros. Primul e pe format de hypermarket iar al doilea cash&carry. Sunt doua lucruri total diferite. „Hipermarketurile (de exemplu Kaufland), datorită unei varietăţi mari la raft şi datorită suprafeţei generoase, sunt de regulă destinaţii de cumpărături de weekend pentru românii care merg să îşi umple aici coşurile cu produsele necesare pentru următoarea săptămână. Magazinele de tip cash & carry
(de exemplu Selgros) sunt pe de altă parte destinate revânzătorilor şi jucătorilor din HoReCa, nu consumatorului direct, aşa cum este cazul hipermarketurilor, super­marketurilor (de exemplu Profi, Lidl, Penny,Carrefour Market) şi magazinelor de tip discount.” citat din Zf.ro

fane de la sifoane 29 septembrie 2016 at 11:39

ce au pokii cu magazinul respectiv? mai ales ca e patronat de… elvetieni… niste eretici in acceptiunea BOR!? sau o fi serviciu’ contra serviciu?

Cu ce promotii i-au atras pe clientii din articol? Le-a dat tigai gratis? ori bormasini?

Status-Quo 29 septembrie 2016 at 12:04

Asa!
Maine urmeaza p…..a (a se citi p-o-p-u-l-a-t-i-a) adica ”penzionarii” care se imping la usa sa prinda reducerile la tigai. Imi aduc aminte cu neplacere de anume cozi la care pe anumite vremuri stateau doar anumiti cetateni. Altii nu stateau niciodata la coada.

mike 29 septembrie 2016 at 19:28

Eram bucuros daca niste -ROMANI- nu straini ,daschideau afacerea –Strainul ia -smintina si laptele –voi?? zarul –si ziceti merci si pentru asta –saraca tara bogata–

Si tu vei fii penzionar 29 septembrie 2016 at 21:16

@admin: de ce nu apare postarea mea in schimb apar postari extremiste anti persoane de varsta a 3-a? sa va fac sesizare la CNCD?

HH 29 septembrie 2016 at 21:36

DACA A TRECUT SOBORUL DE PREOTI SI hAVA , E CLAR, LOCUL E SIGUR SI PENTRU NOI !
NU SE PUTEAU AMESTECA „INALTELE FETE” CU PROSTIMEA CARE DA DIN COATE IN LUPTA PENTRU VREO BORMASINA !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...