Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Magazinul Selgros din Alba Iulia, inaugurat cu fast în prezența oficialităților. De vineri, deschis pentru cumpărături  

Ziarul Unirea

Publicat

în

Magazinul Selgros din Alba Iulia a fost inaugurat, joi, cu fast, în prezența oficialităților și a mai multor oameni de afaceri, iar de vineri dimineața va fi deschis pentru cumpărături, au anunțat reprezentanții companiei.  

Evenimentul a început cu o slujbă religioasă, prin care s-a sfințit imobilul, oficiată de un sobor de preoți.

YouTube video

Clienții sunt așteptați în magazin cu o amplă sortimentație de mărfuri alimentare, specifică Selgros, precum și cu o selecție reprezentativă a gamei de produse nealimentare.

Magazinul a fost deschis, miercuri, câteva ore pentru prieteni și rude ale angajaților, joi au fost așteptate, iar de vineri magazinul este deschis pentru toată lumea. Acesta este situat pe Bulevardul Revoluției, aproape de Dedeman.

Magazinul are o suprafață de vânzare de 4.000 mp (față de cei 10.000 mp ai unităților standard Selgros), și respectă accentul pus de Selgros pe competența sa majoră în produse alimentare și gastronomie.

Structura acestuia integrează conceptul de piață adoptat de către companie începând cu 2014, cu legume și fructe, pește și fructe de mare, carne și produse de brutărie. De asemenea, magazinul găzduiește și o vitrină asistată cu brânzeturi și delicatese, carne și specialități.

În plus, unitatea asigură un spațiu reprezentativ, dedicat, cu articole pentru copii, de la jucării și accesorii până la îmbrăcăminte și produse alimentare specifice. În 2016, Selgros marchează nu doar reluarea expansiunii rețelei, ci și aniversarea celor 15 ani de prezență pe piața autohtonă și finalizarea rebrandingului companiei.

“După 15 ani de activitate pe piața românească, deschidem un nou magazin, de data aceasta la Alba Iulia. Este al doilea magazin în format compact din țară. Suntem prezenți în orașul Unirii pentru a putea oferi membrilor clubului nostru, profesioniști și pasionați de bunătățuri, același sortiment diversificat și sofisticat, de care se bucură toți clienții noștri, într-un format modern și prietenos.”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Pasionaţi de bunătăţuri, uniţi-vă! Pe 30 septembrie deschidem porţile magazinului din Alba Iulia, aşa că hai pe la noi pentru că am pregătit oferte delicioase la sute de produse. Până una alta, urmăreşte cea mai recentă reclamă, cu Mihaela Bilic într-un rol inedit.

*Despre Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ B2B din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

YouTube video

YouTube video

[nggallery id=2735]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea