FOTO, VIDEO. Lucrările la drumul ce leagă comuna Ciugud de satul Dumitra, aproape finalizate. Șoseaua străbate dealuri și arată ca una din oraș

Lucrările de asfaltare la drumul ce leagă comuna Ciugud, de satul Dumitra, comuna Sântimbru, sunt aproape finalizate, iar drumul de țară care străbate dealurile arată foarte bine.

Primăria comunei Ciugud a scris, la sfârșitul lunii august, pe Facebook, că distanța drumului asfaltat este de peste patru kilometri.

”În această perioadă au loc lucrări de asfaltare a drumului care leagă comuna Ciugud de comuna Sintimbru (drumul către Dumitra), pe o distanță de 4,395 km.

Lucrările au loc în cadrul unui proiect european câștigat de comuna Ciugud împreună cu administrația din comuna Sintimbru în valoare de aproape 4 milioane de euro.

In cadrul acestuia vor mai fi asfaltate 18 străzi din comuna Ciugud și 26 din comuna Sintimbru”, au scris reprezentanții Primăriei Ciugud.

Practic, drumul leagă satul Hăpria de satul Dumitra.

Proiectul pentru această investiție a fost declarat câștigător în urmă cu doi ani, iar în cadrul lui a fost prevăzută și asfaltarea unor străzi din cele două comune.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Haules Baules 3 septembrie 2018 at 19:11

Eu stiam ca strazile din oras au si trotuare (+ piste de biciclete), spatii verzi, iluminat public, infrastructura subterana, indicatoare, marcaje. Eu nu vad nimic din toate astea, dar na…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...