Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Lucrări pentru curățarea podului de sticla din Cetatea Alba Carolina, după ce zăpada așternută a înghețat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În dimineața zilei de sâmbătă, 9 ianuarie, muncitori din partea Primăriei Municipiului Alba Iulia au început procesul de curățare a zăpezii de pe podul de sticlă din Cetatea Alba Carolina.

Zăpada abundentă din ziua precedentă nu s-a așternut pentru a crea un tablou iernatic splendid pentru albaiulieni, însă în unele zone zăpada a creat probleme cetățenilor.

Atât podul de sticlă din fața Catedralei Încoronării, cât și cel din lemn, spre Catedrala Romano-Catolică, au fost acoperite cu zăpadă, făcând suprafața să fie mai alunecoasă existând un real pericol de accidentare.

YouTube video

Astfel, în această dimineață autoritățile au acționat pentru curățarea podului de sticlă pentru a facilita accesul cetățenilor municipiului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi Joi, 18 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea