FOTO, VIDEO| Lucrări în ritm alert la fațada fostului magazin „Unirea”: Cum va arăta viitorul centru comercial după montarea noilor elemente de decor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Lucrările de transformare a Magazinului „Unirea” continuă în pas alert, vechiul simbol al comunismului fiind tot mai aproape de a se transforma într-un centru comercial modern.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Nimic nu a mai reamintește din fațada vechiului magazin Unirea, iar viitorul centru comercial este tot mai aproape de finalizare. Miercuri dimineața, echipele de muncitori lucrau la montarea unor elemente de decor exterioare, stadiul lucrărilor lăsând să se întrevadă tot mai mult cum va arăta noul mall al albaiulienilor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

După renovare, noul „Shopping Center” va dispune de magazine, birouri, dar și un restaurant la interior, clădirea fiind extinsă și modernizată, cu terase la ultimul etaj.

Din planșele proiectului reiese că fostul magazin universal va pierde numele de „Unirea”, preluând numele proprietarului – „Mercur” (SRL), devenind „Mercur Shopping Center”. După modelul centrelor comerciale din vecini, aici vom putea găsi mărci consacrate, retaileri de renume, dar ca punct de referință, de întâlnire și interes, multă vreme va rămâne, „la Unirea”.

Magazinul Unirea a fost cumpărat în proporție de aproximativ 96% de firma Mercur SRL și proprietarul ei, Vasile Macarie. Negocierile pentru preluare au început în luna octombrie 2017 și au fost finalizate la începutul anului 2018.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419