Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Lucrări în ritm alert la fațada fostului magazin „Unirea”: Cum va arăta viitorul centru comercial după montarea noilor elemente de decor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrările de transformare a Magazinului „Unirea” continuă în pas alert, vechiul simbol al comunismului fiind tot mai aproape de a se transforma într-un centru comercial modern.

Nimic nu a mai reamintește din fațada vechiului magazin Unirea, iar viitorul centru comercial este tot mai aproape de finalizare. Miercuri dimineața, echipele de muncitori lucrau la montarea unor elemente de decor exterioare, stadiul lucrărilor lăsând să se întrevadă tot mai mult cum va arăta noul mall al albaiulienilor.

După renovare, noul „Shopping Center” va dispune de magazine, birouri, dar și un restaurant la interior, clădirea fiind extinsă și modernizată, cu terase la ultimul etaj.

YouTube video

Din planșele proiectului reiese că fostul magazin universal va pierde numele de „Unirea”, preluând numele proprietarului – „Mercur” (SRL), devenind „Mercur Shopping Center”. După modelul centrelor comerciale din vecini, aici vom putea găsi mărci consacrate, retaileri de renume, dar ca punct de referință, de întâlnire și interes, multă vreme va rămâne, „la Unirea”.

Magazinul Unirea a fost cumpărat în proporție de aproximativ 96% de firma Mercur SRL și proprietarul ei, Vasile Macarie. Negocierile pentru preluare au început în luna octombrie 2017 și au fost finalizate la începutul anului 2018.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea