FOTO, VIDEO: KFC deschide primul restaurant în Alba Iulia, la Alba Mall: Lucrările de amenajare a spațiului, în plină desfășurare

Kentucky Fried Chicken (KFC) deschide primul restaurant în Alba Iulia, la centrul comercial Alba Mall, lucrările de amenajare a viitoarei locații fiind în plină desfășurare.

KFC a vizat, probabil, în urmă cu câteva luni, de când a decis să deschidă primul restaurant la Alba Iulia, ca inaugurarea acestuia să fie înaintea minivacanței de 1 Decembrie, când în Orașul Marii Uniri sunt așteptați circa 150.000 de oameni.

La mijlocul lunii septembrie, surse din cadrul companiei au confirmat, pentru ziarulunirea.ro, că vor deschide primul restaurant cu siguranță până la finalul anului. Iată că se țin de cuvânt! La acea dată nu au putut confirma unde va fi locația.

Se pare că între timp planurile companiei au prins contur, iar restaurantul va funcționa la Alba Mall. Inițial, au fost luate în calcul și alte locații, din oraș, aflate în zone circulate.

Citește și:  KFC România a confirmat încă o dată deschiderea primului restaurant în Alba Iulia: ”Sigur până la sfârșitul anului”

Restaurantul KFC nu va fi la etajul I al mall-ului, în zona de ”food court”, ci în locația în care a funcționat reprezentanța Peugeot, la ieșire din mall, ceea ce reprezintă un avantaj având în vedere că există posibilitatea ca unitatea să fie de tip ”Drive Thru”.

Spațiul este generos și există, de asemenea, posibilitatea înființării unei mici terase, ceea ce ar reprezenta un real avantaj pe timp de vară.

La nivel mondial KFC deține peste 15.000 de restaurante în peste 100 de țări, dintre care cele mai multe în Statele Unite ale Americii.

În România, KFC are peste 60 de restaurante.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

HH 22 octombrie 2018 at 12:24

Mare branza, KFC este prezent de ani de zile si la Deva, la Botosani, la Bistrita , iar la Suceava a deschis acum doi ani al doilea ” restaurant „, nu mai vorbesc de orasele mari… ! sigur ca pentru Ziarul Unirea este inca un client de publicitate, de aceea articolul este mereu publicitar ! Jalnic !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...