// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

KFC România a confirmat încă o dată deschiderea primului restaurant în Alba Iulia: ”Sigur până la sfârșitul anului”

Kentucky Fried Chicken (KFC) va deschide până la sfârșitul anului primul restaurant în Alba Iulia, au declarat, vineri, pentru ziarulunirea.ro, surse din cadrul lanțului de restaurante american, însă nu au precizat unde și luna în care se va deschide.

”Sigur se deschide un restaurant KFC până la sfârșitul anului. 100% va fi anul acesta”, au declarat, vineri, reprezentanți ai KFC, contactați de ziarulunirea.ro.

Solicitarea a venit după ce primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a scris pe contul său de Facebook, că nu poate garanta deschiderea primului restaurant KFC sau MC la Alba Iulia, însă în schimb poate garanta că se vor construi două noi creșe, se vor moderniza școli, grădinițe și licee, dar și străzi.

De asemenea, primarul Mircea Hava a subliniat, vorbind despre restaurante de tip KFC și MC, că au fost întâlniri și s-au parcurs etape.

La final, primarul din Alba Iulia a scris: ”Ca să concluzionez, nu ați observat în presă că s-a spus clar despre iminenta deschidere a unui restaurant KFC la Alba Iulia? Poftă bună!”.

Sunt șanse mari ca restaurantul să fie deschis la Alba Mall, având în vedere că în majoritatea orașelor KFC a deschis în mall-uri, dar și că una dintre politicile companiei este axată pe deschiderea acestora în locații cu posibilitate de ”Drive Thru”.

Este a doua oară când reprezentanții KFC confirmă deschiderea restaurantului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la KFC România a confirmat încă o dată deschiderea primului restaurant în Alba Iulia: ”Sigur până la sfârșitul anului”

  1. albanez 15.09.2018 la 9:09

    Pe pariu ca mai repede deschide KFC un restaurant, decat modernizeaza hava scoli, crese, drumuri si gradinite.

  2. Albaiulian 15.09.2018 la 11:16

    Ii așteptăm cu maaaaare interes… Pe lângă faptul ca ne va delecta cu cele mai proaspete glutamate de sodiu, benzoaturi, carminuri vor distruge și multe afaceri locale din cauza efectului de turma