Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Iubirea face… “miting” în Cetatea Alba Iuliei. Ce surpriză emoţionantă i-au făcut iubitul şi apropiaţii unei tinere de ziua ei

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

surpriza04Se spune că iubirea este cel mai frumos şi măreţ sentiment din lume, ce poate fi trăit de o persoană într-o viaţă. Iar ea, iubirea, indiferent de către cine, iubit sau apropiaţi, poate fi exprimată în mii de moduri, atât prin gesturi, prin cuvinte cât şi prin cadouri surprinzătoare şi multe altele, care să evidenţieze sentimentele profunde pe care le are fiecare.

 De o surpriză inedită, dar în acelaşi timp simplă şi emoţionantă, a avut parte o tânără din Alba Iulia de ziua surpriza05ei, care a primit „iubire la un loc” de la toţi cei care zilnic o înconjoară cu dragoste şi îi fac viaţa mai frumoasă. Iubitul ei, membri ai familiei şi prieteni au ţinut să-i spună „La mulţi ani” într-un mod cu totul special. Desigur, iniţiativa i-a aparţinut jumătăţii ei. Este vorba despre un videoclip, în care tânărul îşi exprimă iubirea faţă de ea prin diverse mesaje, aduse „la cunoştinţă” de….apropiaţi, pentru ca la final el să-i spună „Eu sunt lumea ta, restul e populaţie”.

 „Tu, că exişti, îţi mulţumesc!„, aşa a intitulat tânărul Adrian Fiţ videoclipul prin care a încercat să-şi exprime dragostea faţă de jumătatea lui şi care a adunat tot „arsenalul iubirii” la un loc, prieteni, mătuşi, soră a iubitei, pentru cadoul inedit. A ales un cadru perfect, Cetatea Alba Carolina, iar pentru că este un pasionat al versurilor lui Marius Tucă, a preluat câteva texte pe care le-a împărţit tuturor celor care au contribuit la surpriză şi au filmat un videoclip în care fiecare, prin ” mesaje scrise pe cartoane”, îi transmit Ralucăi (încă Spătăcean), căci aşa se numeşte fericita”, iubirea ce i-o poartă.

 „Îţi simt fragilitatea prin tot oraşul”, „Îmi potrivesc ceasul după tine”, „Am să te iubesc până la sfârşitul lumii”, „Eşti ce n-a văzut Parisul”, sunt doar câteva dintre mesajele care apar în videoclip. La final, Adrian îşi încheie mesajul prin următorul text „Eu sunt lumea ta, restul e populaţie„.

adrian si raluca Surpriza este şi cu ceva …mireasmă de Dragobete, sărbătoarea iubirii la români, care va fi chiar mâine.

 Adrian şi Raluca trăiesc o poveste frumoasă de dragoste de mai bine de un an. Le dorim la cât mai mulţi ani frumoşi împreună!

 „Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieţii. Fără ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii”.

– Roque Schneider.

 [nggallery id=65]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea