// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO. Ioan, tânărul din Feneș partial paralizat, a primit în dar, de la oameni cu suflet mare, căruciorul electric pe care și-l dorea pentru a se putea deplasa

Ioan, tânărul din Feneș partial paralizat, și-a văzut, ieri, 23 martie, visul împlinit! A primit în dar, de la oameni cu suflet mare, căruciorul electric pe care și-l dorea pentru a se putea deplasa!

“Plin de emoții și cu sufletul la gură, așa ne-a așteptat, Ioan, sâmbătă dimineața, când a știut că vom ajunge la el…și mai că nu-i venea să creadă că totul s-a întâmplat atât de repede (aproximativ o săptămână)…Și asta, datorită vouă, celor care ați contribuit pentru a-i face viața mai ușoară… Mulțumim din suflet, încă o dată, tuturor celor care au întins o mână de ajutor!

Iar pentru că imaginile fac cât o mie de cuvinte, vă lăsăm să urmăriți reactia lui Ioan în video-urile de mai jos:

Ps: Mai bine de o oră, Ioan nu s-a dat jos din cărucior. L-a condus pe străduța din fața casei, și-a salutat cu mândrie vecinii și a zâmbit încontinuu.

A, și vrem să vă mai spunem că Ionut Boboia, împreună cu alți colegi de-ai lui, au promis că își vor dedica o parte din timpul lor liber pentru a reconditiona căsuta. Din bănutii strânsi din donatii, au rămas aproximativ 3000 de lei cu care vor cumpăra materialele necesare, în afară de ciment, pentru că acesta va fi donat de șeful firmei la care lucrează echipa”, au scris pe facebook cei care au ajutat la îndeplinirea dorinței lui Ioan.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419