Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. Incendiul de la SOLINA: Cum arată fabrica de condimente din Alba Iulia după mai bine de 48 de ore de la izbucnirea flăcărilor. Ce spun autoritățile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini dezolante în urma incendiului care a provocat pagube uriașe la fabrica de condimente Supremia-Solina din Alba Iulia. Hala de aproape 10.000 de metri pătrați s-a transformat într-un munte de fiare. Lupta pompierilor cu flăcările care au mistuit construcția se duce de peste 48 ore și continuă și în acest moment.

YouTube video

Luni dimineața, la peste 50 de ore de la izbucnirea incendiului, pompierii din Alba acționează în continuare pentru stingerea focarelor existente sub materialele din care era confecționată hala de peste 10.000 de metri pătrați.

„După 48 de ore de la izbucnirea incendiului de la fabrica de condimente, forțele de intervenție se află încă la fața locului. În acest moment, acționăm cu 5 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară mecanică, un container de salvare multi-risc, precum și cu 4 motopompe pe care le folosim la alimentarea autospecialelor din râul Ampoi. În total sunt 30 de pompieri care vor acționa și pe parcursul acestei zile pentru limitarea efectelor incendiului care a avut loc în cursul zilei de sâmbătă”, a declarat pentru ziarulunirea.ro maiorul Ovidiu Costea

YouTube video

În acest moment, obiectivul nu mai este operabil, pagubele sunt majore. Cauzele declanşării incendiului sunt încă necunoscute şi vor fi comunicate în urma finalizării anchetei de către autorităţile competente.

„În urma măsurătorilor efectuate de Agenția de Protecția Mediului s-a stabilit că valorile determinate nu au depășit valorile maxime care să pună în pericol sănătatea populației”, a precizat reprezentantul APM, luni dimineața.

YouTube video

Menţionăm faptul că fabrica Solina din Alba Iulia era autorizată ISU şi întrunea toate condiţiile necesare unei operări sigure, aspect deja comunicat şi de autorităţile competente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea