Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Imagini de o grație aparte surprinse în Alba: Doi pui de căprioară însetați, filmați de aproape

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO, VIDEO| Imagini de o grație aparte surprinse în Alba: Doi pui de căprioară însetați, filmați de aproape

Mai multe imagini de o grație aparte au fost surprinse în împrejurimile barajului de la Petrești, aproape de pădurea din zonă.

Protagoniști au fost doi pui de căprioară, însetați cel mai probabil din cauza temperaturilor ridicate și cărora nu le-a mai păsat de apropierea oamenilor, potolindu-și setea în râu.

YouTube video

„Mama puilor era undeva în pădure dar nu s-a lăsat filmată ea fiind mai sperioasă față de puii ei care nu aveau nici o treabă că îi filmez de foarte aproape, de la circa 7 metri”, a spus cel care a surprins imaginile.

YouTube video

În țara noastă, căprioarele sunt foarte multe, răspândite pe întreg teritoriul țării, fiind poate cele mai numeroase dintre animalele care trăiesc în sălbăticie. Ele nu sunt foarte pretenţioase în privinţa hranei, preferând vegetalele bogate în apă datorită expunerii îndelungate la radiaţiile solare pe parcursul zilei.

Foto, video: Olimpiu Moldovan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea